Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτές πρώτες ύλες και την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου.
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.
Με την απαλή γεύση και τη μαλακή υφή του, παίζει σε πολλά ταμπλό, ταιριάζοντας με λευκά, ερυθρά και γλυκά κρασιά.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και συνοδεύουμε με λευκό ρύζι της αρεσκείας μας.
Φιλικό προς γαστρονομικούς πειραµατισμούς, το κοτόπουλο προσφέρεται και για απολαυστικούς οινικούς συνδυασμούς.
Δέκα προτάσεις για να συνοδεύσετε το φαγητό, το φρούτο ή το γλυκό σας.