Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για τόσο καιρό, που δε θα θέλετε να τα αποχωριστείτε.
Με διεθνή αέρα και ελληνική ψυχή, το πρωινό του χαλκιδικώτικου ξενοδοχείου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Η Μαρία Βασιλοπούλου ψώνισε από τη λαϊκή της γειτονιάς της βερίκοκα, βλαστάρια, ντομάτες και κρεμμύδια από τα Βάτικα Λακωνίας.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.