Ενα ενδιαφέρον γαστρονομικό τριήμερο ξεκίνησε σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη.
Χοιρινό με τα όλα του που ταιριάζει τέλεια με ένα σπυρωτό πιλαφάκι!
Το καλοκαίρι έφτασε… και τι χρειάζεται για να προετοιμαστούμε κατάλληλα;
Ένας θησαυρός γεύσεων & αρωμάτων που ταξιδεύει στο χρόνο!
Όταν ο Λευτέρης Λαζάρου, του εστιατορίου Varoulko Seaside, και ο Naruse Fumiaki, του Rakkan Bar Restaurant, συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός κοινού menu, τότε μιλάμε για το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο δέκατος τόμος για το χοιρινό.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο ένατος τόμος για τα πουλερικά.