Πού φάγαμε ωραίο χουνκιάρ; Που τρώμε ελληνικά και οικονομικά; Πού φτιάχνουν νόστιμη καραβιδομανέστρα;
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Μια δροσερή αυλή στο Θησείο για παϊδάκια και οινοποσίες.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Το καλοκαίρι, όταν φτιάχνουμε κεφτεδάκια, μπορούμε να βάλουμε στο μείγμα του κιμά ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη και στραγγισμένη. Ο κιμάς αφρατεύει, η οσμή του αυγού εξαλείφεται και ως αποτέλεσμα έχουμε πιο ζουμερούς κεφτέδες. Το χειμώνα την...