Η ανταποκρίτριά μας στο φεστιβάλ γαστρονομίας της Χαλκιδικής δοκιμάζει και μας στέλνει τις εντυπώσεις της.
Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.
Νόστιμη, χορταστική και ιδανική για μπίρα...
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Κρύο ή ζεστό, το πιάτο αυτό είναι το ίδιο νόστιμο. Όσο περισσέψει το βάζουμε στο τάπερ για το γραφείο.
Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...
Μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεϊνες.
Μια ζεστή σαλάτα που θα σας μείνει αξέχαστη.