Παραδοσιακό φαγητό που σερβίρουν στα Σιφνέικα πανηγύρια. Εμείς θα το φτιάξουμε για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου.
Ένα εναλλακτικό μαγείρεμα για τις πολυαγαπημένες μας μπριζόλες, που γίνεται στο πι+φι!
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει κεφτεδάκια από κοτόπουλο, τα κοκκινίζει και τα σερβίρει με ζυμαρικά. Σημείωσε τι δεν έχεις και βουρ στο σούπερ μάρκετ.
Ετοιμάζουμε κεφτέδες με λαχανικά, χορταρικά, όσπρια και μυρωδικά. Ό,τι πρέπει για τις μαζώξεις του καλοκαιριού.
Στη νέα του εποχή, το καλό εστιατόριο μοιάζει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτήν που χρειάζεται.