... αφαιρείς τη φλούδα, το κόβεις στα τέσσερα και πασπαλίζεις με ελάχιστο ψιλό αλάτι. Διαφορετικά ξεχωρίζεις τις σκελίδες, τις κόβεις στη μέση και πασπαλίζεις στη σάρκα το αλάτι.
Σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα ζυμώνουν και φουρνίζουν λογιών-λογιών πίτες, πιροσκί και μικρές ζυμαρένιες μπουκίτσες. Όπως παλιά.
Τρουφάκια, σοκολατίνες, κρέμες, μους, γκανάς και σοκολατάκια βήμα-βήμα για να γίνετε εξπέρ.
Γίνεται ένα φαγητό να είναι πεντανόστιμο και light; Την απάντηση δίνει η συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου...