Νηστήσιμη, εύκολη, χορταστική και άκρως απολαυστική.
Ακόμα και η ταπεινή φακή μπορεί να γίνει γκουρμέ.
Μια φίνα θαλασσινή λιχουδιά, για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο.
Εύκολο και χορταστικό σαλατοφαγητό, ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα.
Δίνουμε μια εξωτική νότα στο αγαπημένο μας ζαρζαβατικό. Για πιο χορταστικό αποτέλεσμα συνοδεύουμε με ένα απλό πιλάφι.
Λίγη μαντζουράνα στο ψαρονέφρι, λίγη μουστάρδα και μπόλικος μαϊντανός στην πατατοσαλάτα - απλές ιδέες για να αλλάξουν τα καθημερινά φαγητά μας.
Η νεοταβέρνα του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι σερβίρει ενδιαφέροντες μεζέδες και φαγητά με μοντέρνο αέρα.