Η Ντίνα Νικολάου μας εύχεται καλό σαββατοκύριακο με ένα κατσαρολάτο κρέας α-νε-πα-νά-λη-πτο!
Μία πεντανόστιμη φθινοπωρινή συνταγή, με ολίγη από Ινδία αλλά και Ευρώπη... Μούρλια!
Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.
Ταβέρνα με φήμη μεγάλη και κουζίνα μεγαλείο στο Καστράκι της Νάξου.
Μπέργκερ και άλλα πολλά νόστιμα, από αυτήν την Πέμπτη στα περίπτερα, με 4 ευρώ!
Εύκολο και γρήγορο φαγητό με μοναδικό κόπο το καθάρισμα και το κόψιμο των μανιταριών.
Μια απλοποιημένη εκδοχή του κλασικού καλοκαιρινού φαγητού από τις μαγείρισσες της Καλλίστης.
Έχουν ανατολίτικα μπαχαρικά, σαλτσούλα για γερές «βουτιές» και όμως είναι ελαφριά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μερίδα σουτζουκάκια;