Ένα εναλλακτικό τσιζκεϊκ από τις Γλυκές Ιστορίες Σεπτεμβρίου δια χειρός Αλέξανδρου Κόκορη.
Δυο θεωρητικά κείμενα και τρεις συνταγές για το θεσπέσιο κυκλαδίτικο τυρί!
Είναι ελληνικό ή εισαγόμενο; Περιέχει συντηρητικά; Πώς παρασκευάζεται;
Συναντήσαμε τον Κώστα Διαμάντη, ιδιοκτήτη της ιστορικής ταβέρνας των Πετραλώνων, που συνεχίζει να μαγειρεύει αυθεντική ελληνική κουζίνα.
Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην περιοχή του Δομοκού και η γεύση του είναι ελαφρώς υπόξινη. Το...
Εκλεκτοί μεζέδες με πρώτες ύλες σχεδόν αποκλειστικά από την Κρήτη, δημιουργική διάθεση στα πιάτα ημέρας και πολύ φιλική εξυπηρέτηση.