Κέικ, μπισκότα και ζύμες είναι κάποια από τα γλυκά που μπορούν να παρασκευαστούν με βασικό ή μοναδικό γλυκαντικό τη στέβια. Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε κρεμώδη γλυκά, να γλυκάνουμε φρουτοσαλάτες και γιαούρτι κ.λπ. Πλέον κυκλοφορεί...
Οι Γάλλοι το προτιμούν στο πρωινό τους, εμείς το απολαμβάνουμε και σαν γρήγορο και εύκολο γεύμα με τη συνοδεία μιας φρέσκιας πράσινης σαλάτας.
Απολαυστική συνταγή για ένα πλούσιο πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και έναν γρήγορο και εύκολο μεζέ!
Η κ. Ιουλιανή Πολυκρέτη μάς κέρασε στη Νάξο αυτό το ιδιαίτερο γλυκό. Ιδού η συνταγή για να το φτιάξουμε στο σπίτι.