
Η Kρι Kρι δημιουργεί το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας.
Δύο νέα καταστήματα chillbox, στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τις προηγούμενες ημέρες.
Τα τελευταία τρυφερά κολοκυθάκια της σεζόν αξιοποιούνται σε μια γρήγορη μακαρονάδα.
Παγωτό που τρώγεται με το χέρι και δεν λιώνει και άλλες καινοτομίες που θα αλλάξουν τη βιομηχανία τροφίμων.
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.
Ένα πλούσιο πιάτο με ζυμαρικά είναι ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα της εβδομάδας.