Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.
Μία από τις συνταγές του μεγάλου αφιερώματος στα Σφακιά που παρουσιάστηκε στον γαστρονόμο Νοεμβρίου.
Τα κυδώνια είναι ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά για το χοιρινό κρέας. Το νοστιμότατο αποτέλεσμα, στο πιάτο σας!
Ψαροφαγία περιωπής με δυο-τρεις απλές κινήσεις.
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.
Ανοίγουμε και μια φιάλη ωραίο κόκκινο κρασί και καλή μας όρεξη...
Μια κλασική συνταγή με ένα μικρό twist.
Το τέλειο ροστ μπιφ διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.