
Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κεφτέ ή κοκκινιστά; Λείπει το μπάρμπεκιου απ’ τον Αύγουστο; Πόσους ντάκους μπορούν να σκαρφιστούν οι σεφ του Γαστρονόμου;
Απλά υλικά, γκουρμέ διάθεση, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Η Νένα είχε (και πάλι) κέφια!
Να ένα σάντουιτς ελληνικό, χορταστικό αλλά και ισορροπημένο, απλό αλλά και μια ιδέα γκουρμέ...
Οταν φτιάχνουμε σάλτσες ντομάτας ή άλλα φαγητά στα οποία χρησιμοποιούμε το θερινό ζαρζαβατικό, προσθέτουμε στο μαγείρεμα λίγη ζάχαρη, η οποία ισορροπεί την οξύτητα. Υπολογίζουμε 1 κοφτό κουτ. γλυκού ζάχαρη για το φαγητό 4 ατόμων. Το ίδιο...
Η Εύη Βουτσινά γράφει για τα... οικογενειακά του πιο δημοφιλούς λαχανικού του καλοκαιριού.
Άλειμμα για το ψωμί σας αλλά και για να μαγειρέψετε κοκκινιστά.