Δοκιμάστε το σε λαχανοσαλάτα, για μαρινάρισμα κοτόπουλου ή χοιρινού αλλά και ως σάλτσα σε ψητά κρεατικά.
Για την 26η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Κλειώς Σκούρη.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.
Εκλεκτοί ξηροί καρποί, ασυνήθιστα αποξηραμένα φρούτα και δεκάδες άλλοι γευστικοί θησαυροί σε ένα ζηλευτό στραγαλάδικο.
Αξιοποιούμε την κολοκύθα σε μια υπέροχη φθινοπωρινή πίτα.
Για να προστατεύσετε το αλεύρι, τις σταφίδες ή τα ξερά σύκα που έχετε στο ντουλάπι σας από διάφορα ζωύφια, βάλτε σε κάθε συσκευασία 1 φύλλο δάφνης.