Παγωτό που τρώγεται με το χέρι και δεν λιώνει και άλλες καινοτομίες που θα αλλάξουν τη βιομηχανία τροφίμων.
Την Κυριακή 20/10 στις 7 παρά τέταρτο γυρνάμε τους δέκτες μας στον Σκάι, γιατί ξεκινάει η εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου.
Ιδού μια εύκολη και γρήγορη σος σοκολάτας για να σερβίρουμε λουκουμάδες, κρέπες, τηγανίτες ή μια φρουτοσαλάτα: Βάζουμε 200 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Λίγο πριν βράσει η κρέμα γάλακτος,...
Με αφορμή το καινούργιο κατάστημα της «Σοκολάτας» στη Γλυφάδα δοκιμάζουμε τις νέες της δημιουργίες.
Μια εβδομάδα αφιερωμένη στη σοκολάτα θα ζήσουν οι Λονδρέζοι με αποκορύφωμα το Σαλόνι Σοκολάτας.
Ο τέλειος επίλογος ενός γεύματος δεν μπορεί παρά να είναι ένα δροσερό γλυκό κρασί.