Μια από τις συνταγές του τεύχους 41 που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Παραθαλάσσιο ταβερνάκι στο όμορφο Κυκλαδονήσι με θαυμάσιους ψαρομεζέδες.
Είναι κατάλληλη για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, δεν περιέχει βούτυρο ή λάδι και κάθε κοµµάτι της έχει µόνο 275 θερµίδες (χωρίς τη σαντιγί).
Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival.