Πολυασιατική κουζίνα και καλής ποιότητας σούσι σε ένα εστιατόριο που επαναλειτουργεί μετά από μια παύση χρόνων.
Μια τέλεια ιδέα από τη Νένα Ισμυρνόγλου για λαχταριστά, ζουμερά μπιφτέκια. «Τα σπάνε»!
Συνταγές της στιγμής που συνοδεύουν άψογα ένα ξηρό αφρώδες κρασί.
Οι κόκκοι του καφέ όπως και τα μπαχαρικά όταν τριφτούν βγάζουν τα έλαιά τους με αποτέλεσμα να απλώνεται στο μύλο μας ένα «στρώμα» λιπαρότητας. Επειδή αρκετοί μύλοι μπαχαρικών ή καφέ δεν απο-συναρμολογούνται, ώστε να πλένονται στο...
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
Τo ψητοπωλείο-μαγειρείο του πολύπειρου σεφ Κώστα Συντάκα.
Σερβίρουμε με μια απίθανη σάλτσα κρασιού που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.
Αν και το πιο συνηθισμένο είναι τα λαδερά γεμιστά, γίνονται συχνά και με κιμά, τον οποίο συνήθως τσιγαρίζουν πριν τον ανακατέψουν με τα υπόλοιπα υλικά. Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τσιγαρίσουμε 250 γρ. διπλοαλεσμένο μοσχαρίσιο κιμά με 2...