Μια πιπεράτη εκδοχή της κλασικής ιταλικής σάλτσας θα απογειώσει τη ζεστή μακαρονάδα μας.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Η Ειρήνη Γιαζιτζόγλου μας δίνει τη βασική συνταγή για να φτιάξουμε ταλιατέλες στο σπίτι.
Λίγη κανέλα στη σάλτσα του κιμά και αυτή η πινελιά με το σκορδάτο γιαούρτι και την πάπρικα απογειώνουν την κλασική μακαρονάδα.
Μια παλιά αντικερί στην Πλάκα αλλάζει χέρια μεταμορφώνεται σε κομψό εδεσματοπωλείο με εκλεκτά, κυρίως ελληνικά, προϊόντα.
Με ψωμί ή παξιμάδι και με λίγα κόλπα νοστιμιάς, οι σαλάτες γίνονται χορταστικά, απολαυστικά γεύματα.
Οι σεφ και η συντακτική ομάδα του Γαστρονόμου δοκίμασαν και σας προτείνουν τα πιο νόστιμα ελληνικά προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.