Μια εβδομάδα αφιερωμένη στη σοκολάτα θα ζήσουν οι Λονδρέζοι με αποκορύφωμα το Σαλόνι Σοκολάτας.
Ο Θόδωρος Λέλεκας επισκέφτηκε την Tonnellerie Sylvain, μία από τις μεγαλύτερες βαρελοποιίες της Γαλλίας. Και εξηγεί πώς η κατασκευή των βαρελιών του κρασιού έχει εξελιχθεί σε επιστήμη.
Μια τέλεια ιδέα από τη Νένα Ισμυρνόγλου για λαχταριστά, ζουμερά μπιφτέκια. «Τα σπάνε»!
Για το paris-brest θα φτάναμε ώς τη Βρέστη σε χρόνο dt, με ή χωρίς ποδήλατο, ενώ για χάρη της σύνθετης saint honoré θα διανύαμε πολλές φορές την παριζιάνικη οδό, και από τα δύο πεζοδρόμια.
Σε συνέχεια της καμπάνιας του Beefeater Gin «This Is My London»
Τέσσερις γρήγορες συνταγές για να συνοδεύσουν το αγαπημένο σας ημίγλυκο αφρώδες κρασί.
Μια διαφορετική πίτα γεμιστή με μπριάμ από ζαρζαβατικά της εποχής. Πιο τέλεια δεν γίνεται.