Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως, ένα. Ο Λευτέρης Γεωργιάδης έκανε µια µεγάλη επένδυση, αλλά το αποτέλεσµα τον δικαίωσε.
Από οικογένεια προσφύγων, ο Νίκος Φωτιάδης πήρε τη µικρή επιχείρηση εκτροφής του πατέρα του και τη µετέτρεψε σε υπερσύγχρονη µονάδα παραγωγής.
Για να καθαρίσετε εργαλεία κουζίνας, όπως ο τρίφτης του τυριού ή ο πολτοποιητής σκόρδου, από υπολείμματα τροφίμων, χρησιμοποιήστε μια απλή οδοντόβουρτσα για να φτάσετε και στις πιο «δύσβατες» περιοχές.
Για άλλη μία χρονιά, άξιοι παραγωγοί και έμποροι ποιοτικών τροφίμων βραβεύονται από το Γαστρονόμο.
Άλλο ένα παράδειγμα παραλογισμού εν καιρώ κρίσης.