Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Κυπριακά ντολμαδάκια, κρεατένια, απίθανα, ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Μερακλίδικη ψαροφαγία έχει το σημερινό μενού!
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.
Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως για αυτή την ξεχωριστή κυριακάτικη συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Σήμερα θα φάμε κοκκινιστό μπακαλιάρο με πατάτες και με τη συμβουλή του σεφ θα γίνει το αγαπημένο μας πιάτο.