Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C στη λειτουργία του αέρα και λαδώνουμε ένα μικρό πυρέξ. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε 2 φλιτζ. τσαγιού μαρουλοσαλάτα που μας περίσσεψε μαζί με 50 γρ. αρακά βρασμένο (αν μας...
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Ελαφρύ, γρήγορο και γευστικότατο!
Οι ντομάτες αντέχουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα έως και δέκα ημέρες εκτός ψυγείου, και μάλιστα έτσι γίνονται γευστικότερες.
Ο σεφ του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza έχει δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού για όλη τη Σαρακοστή, για τους επισκέπτες τους εστιατορίου The Parliament, στο Σύνταγμα.
Τα καταστήματα Cook-Shop σάς κάνουν ΔΩΡΟ το ΦΠΑ σε συσκευές BBQ.
Φτιάχνουμε το κλασικό μοσχαράκι κοκκινιστό αλλά με αρκετό κόκκινο κρασί, πολλά μυρωδικά και χωριάτικα ζυμαρικά όπως μακαρούνες ή στριφτάρια!