Άδανα κεμπάπ, διάφορα σουβλιστά και εξαιρετικό βετούλι στο φούρνο από τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Αγοραστό.
Το χταποδάκι αυτό με το μάραθο θα σας μείνει αξέχαστο.
Χορταστική και μυρωδάτη πατατοσαλάτα που θα συνοδεύσει γευστικά κάθε δείπνο σας.
Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.
Το πορτοκάλι κάνει τα παϊδάκια ζουμερά και τα μπαχάρια δίνουν στο κοτόπουλο χαρακτήρα ανατολίτικο.
Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.