Η οικογένεια Κώστα Λαζαρίδη μάς φιλοξένησε στη Δράμα και μας ξενάγησε στο οινοποιείο αλλά και στην ιστορία της.
Παρασκευή πρωί και μια ακόμη γευστική δοκιμή για το ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό τεύχος του Οινοχόου της Καθημερινής, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης...
Μία από τις εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που βρίσκουμε στο περιοδικό «Ζάχαρη & Αλεύρι» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή στα περίπτερα!
Ομάδα μαθητών Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης «ίδρυσε» μία εικονική εταιρία γεωργικών προϊόντων, που χρησιμοποιεί την ενυδρειοπονία, σαν εναλλακτική μέθοδο καλλιέργειας.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Γαστρονομική βόλτα στην πόλη, για φιλανθρωπικό σκοπό, από το Σύνδεσμο Ξεναγών Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος