Αν νομίζετε ότι επειδή η τυπογραφία έχει περάσει πια στην ηλεκτρονική της εποχή, αυτό σημαίνει ότι έχει εξαφανιστεί ο περίφημος «δαίμων του τυπογραφείου» είστε μακριά νυχτωμένοι…
Βράβευση των 10 πιο «γλυκών» συνταγών σε μια ιδιαίτερα γευστική εκδήλωση!
Σήμερα γιορτάζει ο Σπύρος. Και διαλέγω ρούμια με ιστορία, χειροποιήτα ρούμια, να του προσφέρω στη γιορτή του.
Τρίτη και καλλίτερη χρονιά φέτος για τα βραβεία του Γαστρονόμου Κύπρου, που αν και νεοπαγή έχουν καταφέρει ήδη να θεωρούνται «θεσμός» από τον κλάδο των τροφίμων στην Κύπρο, και όχι μόνο από αυτόν.
Το τελευταίο κείμενο της αγαπημένης μας Εύης Βουτσινά, όπως δημοσιεύτηκε το Δεκέμβρη του 2013 στις Γλυκές Ιστορίες.
Σιροπιαστό γλυκό για να ολοκληρώσουμε το κυριακάτικο οικογενειακό μας τραπέζι.