Οι πέντε φίλοι και συνεργάτες του «Γ» μάς μιλούν για την Cookoovaya, το νέο, πολυσυζητημένο εστιατόριό τους.
Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό και η απόλυτη συνταγή για σίγουρη επιτυχία.
Παραδοσιακό φαγητό που σερβίρουν στα Σιφνέικα πανηγύρια. Εμείς θα το φτιάξουμε για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου.
Μια έξοχη συνταγή για τους καλοκαιρινούς κεφτέδες από τα Πουλάτα Σάμης της Κεφαλονιάς.
Η Μαρία Βασιλοπούλου ψώνισε από τη λαϊκή της γειτονιάς της βερίκοκα, βλαστάρια, ντομάτες και κρεμμύδια από τα Βάτικα Λακωνίας.
Παράδειγμα προς μίμηση η βιοτεχνία «Αρκαδιανή» που παράγει εξαιρετικά παραδοσιακά προϊόντα ενώ με τις διάφορες δράσεις της αποτελεί πολιτισμικό παράγοντα της περιοχής.
Τα έβδομα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου απονεμήθηκαν σε παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους εκλεκτών ειδών διατροφής.
Δεκατρείς μικρές και μεγάλες παραγωγικές εταιρείες, δεκατρείς συναρπαστικές ιστορίες επιτυχίας.