Οι μυστικές διευθύνσεις του Foodie Guide για εκλεκτό φαγητό μετά το μπάνιο στη Μεγαλόνησο. Μερικές ταβέρνες δεν είναι πάνω στο κύμα, αλλά αξίζει να τις επισκεφτείτε.
Για τη φεγγαράδα, τα θάλασσα, τα πεύκα αλλά και ένα ιδιαιτερο μενού γευσιγνωσίας.
Το success story του Ιρλανδού σεφ, που φέτος απασχόλησε τους Ευρωπαίους foodies όσο κανείς άλλος.
Πιροσκί και άλλοι ρωσικοί πειρασµοί.
Δημιουργούμε φαγητά με έμπνευση από την ελληνική γαστρονομία όπως το αρνάκι με τα μελωμένα κρεμμυδάκια.
Υλικά (για 4 άτομα): 1½ φλιτζ. τσαγιού πράσινη σαλάτα ή όση σας έχει μείνει (στραγγισμένη από τη σάλτσα της), 1½ φλιτζ. τσαγιού διάφορα άλλα χόρτα ή λαχανικά κομμένα (σπανάκι ή μαρούλι, μαζί με τριμμένο καρότο ή λίγο φρέσκο κρεμμύδι), 1 κουτ. γλυκού...
Το στόμα μου έγινε τσαρούχι!» Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να ξεστομίζει αυτήν τη φράση μετά από μια γουλιά ενός κόκκινου -κυρίως- κρασιού. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ξεχωρίσουμε το… τσαρούχι από το Berluti!