Η γη της Χίου μάς δίνει τα εκλεκτά προϊόντα της γι’ αυτή την αρωματική βασιλόπιτα με μανταρίνι. Το αμύγδαλο της προσδίδει φίνα γεύση.
Οι σελινόριζες και το προσύτο συνδυάζονται ιδανικά για την πιο εντυπωσιακή και πρωτότυπη τάρτα των γιορτών.
Ένα φανταστικό οικογενειακό φαγητό που ταιριάζει σε όλα τα καλέσματα.
Τι δοκιμάσαμε σε τέσσερα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Τα ουντόν (νούντλς) σιγοβράζονται µε χοιρινό, αυγά και µανιτάρια σε έναν πλούσιο νόστιµο ζωµό miso! Από τις 20/11 μαθαίνουμε τα γιαπωνέζικα γαστρονομικά μυστικά!