«Είμαστε παρατηρητές αμπελιών, δεν θα γίνουμε πλούσιοι από τα κρασιά»
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Για ένατη χρονιά τιμήθηκαν παραγωγοί, έμποροι και διακινητές προϊόντων υψηλής ευθύνης, που με μεράκι και επαγγελματισμό συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας.
Μια θαλασσινή ταβέρνα στην Τήνο, το Θαλασσάκι, υπογραμμίζει τι σημαίνει ελληνική κουζίνα. Παραδοσιακή χωρίς κολλήματα, μοντέρνα χωρίς εκζήτηση. Με βάση τα τοπικά προϊόντα, με φαντασία και δημιουργικότητα.