Σαν σε πλοίο, με σαρδέλες παντρεμένες και όλες τις θαλασσινές νοστιμιές.
Το νέο μενού του Brown’s μας συστήνει γεύσεις μοντέρνας brasserie.
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Με την προσθήκη λίγων απλών υλικών, ο καθημερινός αρακάς μεταμορφώνεται σε εκρηκτικό πιάτο. Και άλλες γρήγορες συνταγές στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!
Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 12/02!
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Φανταστικές γαριδομπουκίτσες τυλιγμένες σε φύλλο καταϊφιού.