Εξήντα τέλειες συνταγές για το τραπέζι της Πασχαλιάς από τους σεφ του Γαστρονόμου.
Ένα πρώτο πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.
Στο εμβληματικό εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά θα καλομάθουμε τους εαυτούς μας τρώγοντας εξαιρετικό φαγητό και απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα.
Για όσους θέλουν να ζήσουν μια γνήσια χλιδάτη εμπειρία και έχουν προετοιμαστεί -κυριολεκτικώς και μεταφορικώς- για το έξοδο της χρονιάς.
Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Η Πέτρα Φλορεάνοβα από τον Άφυτο Χαλκιδικής μας έστειλε μια συνταγή για σπανακόπιτα καθώς και συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το περισσευούμενο ζυμάρι.
Ό,τι λαχταράει η ψυχή σου σε ψάρια και οστρακοειδή και -το σημαντικότερο- σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.