Το μυστικό είναι η χρήση σαλιγκαριών της θάλασσας ή καραβιδόψιχας στη γέμιση.
Η συνταγή βασίζεται στο παραδοσιακό «πάτουδο» που φτιάχνουν στη Νάξο τη μέρα της Λαμπρής.
Οι πιπεριές Φλωρίνης και η φέτα Ελασσόνας ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους πάνω στο ρολό αρνιού.
Το ρολό με το αυγό μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε ένα σημαντικό γεύμα.
Πραγματική ασιατική κουζίνα σε ένα μοδάτο εστιατόριο στο Κεφαλάρι.
Εστιατόριο «Fred & Ginger»