Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;
Γιορτάζουµε τα 10 χρόνια έκδοσης του Γαστρονόµου και απονέµουµε τα ένατα κατά σειρά Βραβεία Ποιότητας.
Ένα ταξίδι στο χρόνο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και στις καλοκαιρινές αναμνήσεις πολλών από εμάς πρόσφερε η ΕΒΓΑ με αφορμή τα 80 χρόνια της εταιρίας.
Έκθεση τέχνης με θέμα το κρασί και γνωριμία με τους οίνους 9 Βορειοελλαδιτών παραγωγών στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης.
Τέσσερις μέρες, γεμάτες εμπειρίες απόλαυσης