
Απολαυστικό και χορταστικό πιάτο με τα οφέλη των οσπρίων και του κοτόπουλου.
Σε 30' τρώμε... ψάρι στο φούρνο με μυρωδικά και ντομάτα.
Ολη η Μακεδονία φημίζεται για τα μανιτάρια της και κυρίως τα Γρεβενά και η Χαλκιδική.
Οι σκελίδες μεστώνουν και γλυκαίνουν στον φούρνο, οπότε όταν σερβιρουμε η κρεμώδης σάρκα του σκόρδου έχει εντελώς ήπια γεύση. Στις 02/10 με την Καθημερινή!
Ψητό ψάρι για ένα διαφορετικό καθημερινό κάλεσμα στο σπίτι.
Η κρούστα αποτελείται από: σκόρδο, λεμόνι, μουστάρδα, μαραθόσπορο, ρίγανη, δεντρολίβανο και πάπρικα. Πώς να μην είναι μυρωδάτη;