Για το σπίτι o σεφ, μας δίνει την εκδοχή με έτοιμο φύλλο και ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Ιντριγκαδόρικη σαλάτα συνδυάζει τη ρόκα με πορτοκάλι και αχλάδι.
Οι σουβλίτσες μοιάζουν με σουτζουκάκια, ελαφρώς πιο μακρόστενα, και ψήνονται σε ταψί με ρύζι.
Πώς την επιλέγουμε, πώς την καθαρίζουμε, πόσο διατηρείται, με τι ταιριάζει, πώς τη μαγειρεύουμε.
Σέηκερ, πάγο χαρτί και μολύβι, μα πάνω από όλα καλή διάθεση και παρέα και ξεκινήσαμε!
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Το πιάτο αυτό είναι από τα διασημότερα της λιβανέζικης κουζίνας καθώς διαθέτει περίοπτη θέση στα τραπέζια τους.
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα ζυμαρικά από την Κυπριακή κουζίνα. Οι φρέσκες ραβιόλες σερβίρονται μέσα στο ζωμό που έχουν βράσει.