Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε να μαγειρέψουμε τις μελιτζάνες, αφού τις ξεπικρίσουμε όπως προαναφέραμε, πρέπει να τις περάσουμε από το τηγάνι ή να τις ψήσουμε. Συγκεκριμένα: Πολλοί σεφ υποστηρίζουν ότι το τηγάνισμα αναδεικνύει στο έπακρον τη...
Ανακαλύπτουμε την αρχαιότερη «Wine Country» της Ευρώπης, την πατρίδα του Αγιωργίτικου.
Μέρος της διατροφικής μας κουλτούρας, είναι ένα λειτουργικό φαγητό που μπορεί να αποτελέσει είτε ορεκτικό είτε κυρίως πιάτο σε ένα ελαφρύ γεύμα.
Η Υδρα πάει καλά γαστρονομικά. Ιδού ένας λόγος σοβαρός.
Κίτρινα, άσπορα, μικρά, μεγάλα. Νέα είδη κατακλύζουν την αγορά.
Κόκκινα ελαφριά κρασιά από την ιδιαίτερη ποικιλία που δανείστηκε το όνομα του όγδοου μήνα του χρόνου. Τα απολαμβάνουμε παγωμένα στους 18° C.