Τα Κτήματα Παλυβού από τη Νεμέα και Χρυσοχόου από τη Νάουσα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό κρασί.
Ο Αγγελος Ρούβαλης, οινολόγος και παραγωγός, δημιουργός της Οινοφόρου στα μοναδικά αμπελοτόπια της ορεινής Αιγιαλείας, μιλάει για τα «παιδιά» που γεννιούνται και μεγαλώνουν στο οινοποιείο του.
Η συνταγή αυτή είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη όμως το αποτέλεσμα θα κάνει και την πιο επιδέξια μαγείρισσα να θαυμάσει τη δημιουργία σας.
Ο σεφ του Mezzaluna μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το επιτυχημένο «παξιμάδι» του, την δική του εκδοχή της χωριάτικης, που θα συμπληρώσει ιδανικά τα ανοιξιάτικα τραπέζια σου.
Mία μεγάλη ποικιλία επιλογών για κάθε γεύμα της ημέρας
Μια εύκολη συνταγή για πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς