Πού και πότε εφευρέθηκε ο «βασιλιάς» των γαλλικών επιδορπίων;
Ένα φωτογραφικό λεύκωμα - φόρος τιμής στη γαλλική ζαχαροπλαστική από την αμερικανίδα Susan Hochbaum.
Με αφορμή το καινούργιο κατάστημα της «Σοκολάτας» στη Γλυφάδα δοκιμάζουμε τις νέες της δημιουργίες.
Μια δοκιμή μας έπεισε ότι κακώς τους κερνάμε μόνο τα Χριστούγεννα.
Πήραμε σβάρνα ζαχαροπλαστεία και τζελατερίες, για να βρούμε προορισμούς που θα μας δώσουν τουλάχιστον δύο scoops λόγους για να επιστρέψουμε.
Ο Αντώνης Βεκρής μάς ξεναγεί στην οικογενειακή του επιχείρηση «Αμόργιον» και μας κερνάει ηδύποτα που μας ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Μια παραδοσιακή λιχουδιά από το ιδιαίτερο νησί του Νίκου Τσελεμεντέ.
Κάθε γάμος και χαρά τα αμυγδαλωτά του Τσαγκάρη πρώτα! Το μυστικό είναι στη φρεσκάδα τους και στο χέρι της κ. Άννας που τα φτιάχνει.