Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Υπάρχουν στη ζωή μας από πάντα, αλλά δεδομένες δεν τις θεωρούμε. Διότι καθεμία αποτελεί μια διαφορετική «νουγκατίνια» ερμηνεία.
Από χούλα χλου και κορκότο μέχρι σουλουγούν και λαβάς, τα άπαντα για τα ποντιακά μαγειρέματα στη Νέα Ιωνία.
Ιδού η ευκαιρία να αναδείξετε το ζαχαροπλαστικό σας ταλέντο.
Επιλέγουμε συσκευασμένα φιλέτα από επώνυµες εταιρείες, καθότι τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες για την ασφάλεια και την υγιεινή του προϊόντος. Χύμα αγοράζουμε µόνο από κρεοπώλη της εμπιστοσύνης µας, καθώς ενδέχεται οι συνθήκες...