Σε αυτό το ξεχωριστό κέικ αμυγδάλου χρησιμοποιούμε τρία διαφορετικά εσπεριδοειδή, και μάλιστα ολόκληρα. Εξ ου και το κέικ γίνεται υγρό, κάτι ανάμεσα σε φοντάν και σε αμυγδαλωτό.
Μια χρυσοχέρα Μιλανέζα που μένει στην Αθήνα, φτιάχνει για μας μια μεγάλη οικογενειακή πίτσα με αφράτη βάση και μοιράζεται τα μυστικά της δικής της εκδοχής.
Οι απώλειες των δημοσίων εσόδων που αντιστοιχούν στην παράνομη διακίνηση χύμα τσίπουρου υπολογίζονται στα 300.000.000 €.
Το κλασικό πασχαλινό τσουρέκι πάντα θα έχει χώρο στο τραπέζι μας.
Απογειώνει την απόλαυση ενός αυθεντικού ιταλικού espresso!
Αυτά τα αρωματικά κουλουράκια φτιάχνονται παραδοσιακά στη Χίο.