Για κινόα με γαρίδες, κόκορα κοκκινιστό με udon noodles και παπαρδέλες με άγρια μανιτάρια στο πάλαι ποτέ σπίτι της Κυβέλης.
Η δωδώνη σας υποδέχεται με νέες γεύσεις που ετοίμασε ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, που θα σας συναρπάσουν!
Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Baba au rum της οδού Κλειτίου, ο αέρας μοσχοβολάει σοκολάτα και καραμέλα, βανίλια και σταφίδα, χριστουγεννιάτικο κέικ και καφέ. Αιτία το ρούμι Diplomatico από τη Βενεζουέλα που γεμίζει ταποτήρια μας. Παρόντες και τρεις από τους...
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Ένα νηστήσιμο μωσαϊκό πιό νοστιμό κι από το κλασικό.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.