Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται...
Ετοιμάζουμε λίστα για κρεοπωλείο, μανάβικο και σούπερ μάρκετ, κάνουμε τις απαραίτητες παραγγελίες και προετοιμαζόμαστε να τσουγκρίσουμε αυγά παρέα με οικογένεια και φίλους.
Εξαιρετικό μαγειρευτό που συνοδεύεται με λεμονάκι, πιπεράκι και μπόλικο ψωμί για τις πατροπαράδοτες «βουτιές».
Στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής ξαναμαγειρεύουμε το ταπεινό ελληνικό ζυμαρικό με απροσδόκητους τρόπους και μαθαίνουμε όλα τα μαγειρικά του τερτίπια.
Αξιοζήλευτη η ποικιλία που βρίσκουμε κάθε εβδομάδα στον πάγκο του Μαραθωνίτη παραγωγού: ιδιαίτερα μυρωδικά, χόρτα και «φυλλώδη» λαχανικά, όλα εν τάξει και όλα «ζωντανά».
Δίνουμε γεύση στη νηστεία και «χρώμα» στα καλαμαράκια. Μόνος κόπος τα καθαρίσματα.
Έχεις σέσκουλα; Φτιάξε ομελέτα!