
Μιας και καθιερώσαμε την Πέμπτη ως ημέρα πίτσας, ο Γαστρονόμος μας ετοίμασε μια κρεμμυδόπιτσα για σνακ.
Αν μας κάνει καλό καιρό, θα μαζευτούμε για μεζέδες και κρασάκι σε αυλές, κήπους, βεράντες ή στο... εξοχικό.
Δοκιμάστε αυτό το παστίτσιο με μανέστρα και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας...
Γραβιέρα, αρσενικό, τσιμενοτύρι, μητάτο, βλαχοτύρι και άλλα εκλεκτά της ελληνικής τυροκομίας.
Ξύγαλο, φέτα, κασκαβάλι, σέλιανη και άλλα τυριά για το γιορτινό μας τραπέζι.
Η κλασική γαλλική συνταγή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και -εντάξει- λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ό,τι σας έχουμε συνηθίσει...
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...