Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Τα κίτρινα τυριά που αγαπάμε.
Το νέο πρατήριο του οικογενειακού τυροκομείου άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας και λειτουργεί και ως deli-bar.
Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.
Στη «Ρόκα» για χυλοπίτες και τραχανά με αυγά και γάλα από το Μαίναλο, καφέ από τον Κρητικό Δανδάλη κι άλλα μικρά διαμάντια.