Οι σωστές θερμοκρασίες σερβιρίσματος της μπίρας ποικίλλουν από είδος σε είδος. Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι οι ελαφριές πίνονται στους 5° C, οι μεσαίας πυκνότητας στους 8° C και οι βαριές πληθωρικές μπίρες στους 12° C.
Όσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές.
Νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με μια υπέροχα μυρωδάτη σάλτσα.
Στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 θα βρείτε τις συνταγές των μεζέδων που δοκιμάσαμε στα Βραβεία Ποιότητας 2016.
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Οι ελιές Καλαμών δίνουν μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση στα κεφτεδάκια.
Δε θα σας φτάσουν όλα τα κριτσίνια του κόσμου για να απολαύσετε το συγκεκριμένο ντιπ.