Πιλάφι ελαφρύ και αρωματικό!
Εξαιρετικός μεζές για ούζο ή μπύρα αλλά και ένα κύριο γεύμα, αν το συνδυάσουμε με μια πλούσια σαλάτα!
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.
Τα κλισέ επιβάλλουν: κόκκινα κρασιά με το κρέας, λευκά κρασιά με το ψάρι, κόκκινα κρασιά με τα τυριά. Ομως τα κλισέ πρέπει να ανατρέπονται στο όνομα της αναζήτησης νέων γευστικών εμπειριών.
Επιλογές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι παπαρδέλες είναι ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό που αξίζει να εντάξουμε στην διατροφή μας. Πλούσιο γεύμα, έτοιμο σε μόλις 15'!