Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.
Φρέσκα όστρακα, ψάρια αλλά και κρεατικά σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο εστιατόριο της Σύρου.
Η Νένα βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και μαγειρεύει το τέλειο κοτόπουλο. Ρίγανες, κρασιά, μουστάρδες, δάφνες, μανιτάρια, όλα τα καλά...
Ζυμαρικά ή ρυζί, συνοδεύουν υπέροχα το ζουμερό κρασάτο κοτόπουλο.
Η μικρή μονάδα στην ορεινή Ευρυτανία παράγει αλλαντικά φυσικής ωρίμασης.