Ο μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο.
Το μαύρο κοτόπουλο είναι σπάνιο, ιδιαίτερο και νοστιμότατο. Εμείς το μαγειρεύουμε στη γάστρα με γέμιση και πατάτες.
Ένα φανταστικό οικογενειακό φαγητό που ταιριάζει σε όλα τα καλέσματα.
Εντυπωσιάζει και λόγω εμφάνισης και λόγω γεύσης...
Μια φανταστική συνταγή από τη Κύπρο δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Χειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία.
Συνοδεύουμε το κρέας με τον πρωταγωνιστή των ασιατικών τραπεζιών, το ρύζι.