
Το γιουβετσάκι του καλοκαιριού που δεν έφτιαξες ακόμα!
Διεθνής Διάκριση για την ΗΛΙΣ Παραδοσιακά ζυμαρικά από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi).
Αυτό είναι το γιουβετσάκι του καλοκαιριού, θρεπτικό και χορταστικό, θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!
Ένα εύκολο, γρήγορο, μυρωδάτο και ελαφρύ γιουβέτσι! Μόνο με ένα σκεύος!
Ο Λευτέρης Λαζάρου επέστρεψε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο. Με τιμές πιο προσγειωμένες και τραπέζια πιο κοντά στη θάλασσα.
Οσπρια, ζυμαρικά, ρύζια, άλευρα και άλλες πρώτες ύλες που θα «ανεβάσουν» τις μαγειρικές μας.